Kuchár - vedúci smeny
Gastro Eurovea s. r. o.
Ľutujeme, spoločnosť ponúkajúca danú pracovnú pozíciu ukončila zverejnenie ponuky na stránke.
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Ďakujeme za porozumenie.
Zobraziť podobné ponuky
Miesto práce
Pribinova 8, Bratislava
Pribinova 8, Bratislava
Druh pracovného pomeru
plný úväzok
plný úväzok
Termín nástupu
dohodou
dohodou
Mzdové podmienky (brutto)
2 100 EUR/mesiac
2 100 EUR/mesiac
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Hľadáme spolahlivého a samostatného kuchára s nástupom ihned
Povinnosti:
- Vykonávanie práce podľa pokynov šéfkuchára
- Organizácia a administrácia celkových výrobných procesov
- Pomoc pri tvorbe menu
- Kontrola kvality a kvantity objednaného tovaru
- Dodržiavanie hygienických predpisov
Pracovná doba:
krátky/ dlhý týžden
Povinnosti:
- Vykonávanie práce podľa pokynov šéfkuchára
- Organizácia a administrácia celkových výrobných procesov
- Pomoc pri tvorbe menu
- Kontrola kvality a kvantity objednaného tovaru
- Dodržiavanie hygienických predpisov
Pracovná doba:
krátky/ dlhý týžden
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Počet rokov praxe
5
Inzerujúca spoločnosť
Stručná charakteristika spoločnosti
Koncept reštaurácií Kolkovna spája dohromady bohatú
a jedinečnú históriu českého pivovarníctva s moderným
životným štýlom, kde dynamická súčasnosť tradíciu
nepopiera, ale vzdáva jej hold. Pri návrhu interiéru
reštaurácie mal architekt predovšetkým na mysli hosťa,
ktorý už pri vstupe pocíti, že je vždy vítaný. Cieľom je
vytvoriť prostredie s jedinečnou atmosférou, v ktorom
sa budú všetci hostia cítiť dobre. V týchto reštauráciách
sa čapuje výhradne české plzenské pivo a podávajú sa
české kulinárske špeciality.
a jedinečnú históriu českého pivovarníctva s moderným
životným štýlom, kde dynamická súčasnosť tradíciu
nepopiera, ale vzdáva jej hold. Pri návrhu interiéru
reštaurácie mal architekt predovšetkým na mysli hosťa,
ktorý už pri vstupe pocíti, že je vždy vítaný. Cieľom je
vytvoriť prostredie s jedinečnou atmosférou, v ktorom
sa budú všetci hostia cítiť dobre. V týchto reštauráciách
sa čapuje výhradne české plzenské pivo a podávajú sa
české kulinárske špeciality.
Počet zamestnancov
25-49 zamestnancov